Ansiktsbehandling för dig i eller i närheten av Bålsta, Enköping, Uppsala eller Örsundsbro

Hos mig finns det några olika behandlingar för ansiktet, du väljer själv den ansiktsbehandling som passar dig och dina behov. Mina ansiktsbehandlingar anpassas alltid efter din hud och ditt hudtillstånd. Under behandlingarna arbetar jag med resultatinriktade märken, som Esse probiotic skincare och M Picaut skincare, som ger dig en härlig upplevelse och avkopplande stund. Med belägenhet i Örsundsbro kan jag erbjuda mina ansiktsbehandlingar till er som befinner er i närheten, exempelvis i Bålsta, Enköping och Uppsala med omnejd.

Ansiktsbehandling Klassisk

Inleds med att jag bedömer din hud, för att sedan börja rengöra. Efter rengöring tittare jag lite närmare på huden för att se hur den känns och reagerar. Brynplock ingår och därefter väljs en peeling efter din hudtyp och hudtillstånd. Behandlingen involverar ånga, massage av dekolletage, nacke och ansikte, mask och avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm efter din hudtyp.

Ansiktsbehandling Djuprengöring

Passar dig som har mycket att portömma. Här ingår ingen massage utan all tid läggs på att få bort orenheter. Huden borstas lätt under ånga för att mjuka upp den innan portömning och efterföljande peeling. Dina bryn plockas, du får en mask och behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Ansiktsbehandling Mini

Perfekt behandling för en härlig avkoppling. Inleds med rengöring, efterföljt av analys, kortare massage, mask och avslutande serum, ögonkräm och ansiktskräm. I behandlingen ingår ingen peeling, portömning, ånga eller brynplock.

Skulle du ha några frågor om behandlingarna, så som priser eller liknande, är det bara att höra av sig. Förhoppningen är att det är till mig ni i Örsundsbro, Uppsala, Enköping och Bålsta i första hand vänder er till när ni vill gå på en ansiktsbehandling.

Ansiktsbehandling Uppsala
Ansiktsbehandling Uppsala