Lashlift för dig i eller i närheten av Bålsta, Enköping, Uppsala eller Öresundsbro

Lashlift är en fantastisk behandling som ger dina ögon ett otroligt lyft!
Det är en semi-permanent fransböjning som håller 4-10 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel. Min salong ligger i Örsundsbro men jag söker även kunden i närliggande områden, så som Bålsta, Enköping och Uppsala med omnejd.

Elleebana startade i Australien för mer än 20år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom Lashlift.

Med Elleebanas Lashlift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Att tänka på!
Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.

Kom helst utan smink kring ögonen.

Är du känslig/allergisk? Kom in för ett pricktest innan du bokar.

Om du inte har gjort Lashlift hos mig tidigare vill jag informera om att första behandlingen utförs enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte blir det jag tror kan vara maximalt på just dig.

Lashlift fungerar bara på dig som har naturliga fransar.

Eftervård:
Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h, helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten. Du ska också undvika stark värme så som bastu eller solarium och varmt vatten på fransarna de närmsta 24-48h.

Är det här något som intresserar dig i exempelvis Uppsala eller Bålsta är du varmt välkommen att boka en tid. Har du några frågor eller funderingar kring våra behandlingar eller vårt företag i allmänhet? Hör gärna av dig till oss, så svarar vi så snabbt som vi kan.